Filtbogstaver

Filtbogstaver fra Beamy er perfekte til at dekorere børneværelse, stue, køkken eller andre rum med ord eller navne. Med vores filtbogstaver kan du skabe en smuk, unik og charmerende stil.

Hæng eksempelvis dit barns navn på døren ind til hans eller hendes værelse, så får de en indlæring I hvordan deres navn er stavet, samt gæster kan se hvem værelset tilhører. På børneværelset kan man også dekorere vægge med ord og citater, eksempelvis kunne der over sengen stå “Sov sødt”.

I stuen kan der nemt laves en personligt og charmerende stil – dekorer vægge, skabslåger aller andre overflader med citater eller enkelte ord.

I entreen kan bogstaverne monteres på kasser med eksempelvis forskellige typer tøj, eller som tilhører en bestemt person I husstanden.

Filtbogstaver fra Beamy er også særdeles velegnede at give I gave, eksempelvis et barns navn I dåbsgave eller yndlingsord og citater til fødselsdagsgaver eller ved andre lejligheder.

Uanset hvor du vælger at bruge filtbogstaver, så kan de også nemt kombineres med filtfigurer udskåret I samme type filt I samme eller anden farve. Det er meget populært at vælge farver der komplimenterer hinanden, eller farver I samme nuance som andre ting I samme rum.

Mulighederne er nærmest uendelige med vores filtbogstaver. Foruden at montere på overflader som døre og vægge, så kan de også enten limes eller sys sammen anden filt eller andre tekstiler.

Ved montage på overflader såsom døre, vægge eller skabslåger, så anbefaler vi at der bruges dobbeltklæbende nano tape. Det kan fåes I de fleste byggemarkeder, det er holdbart og nemt at bruge samt at afmontere igen uden at det efterlader mærker.

Vi bruger en meget kraftig og stiv kvalitet af filt, med en intens farvedybde. Tykkelsen er ca. 2mm og de viste bogstaver her er 9cm, enkelte er lidt højere.

Vi har et stort udvalg af flotte farver, vi har desuden mulighed for at udskære I større eller mindre formater samt andre skrifttyper end vist her på siden. Da vi selv udskærer de enkelte bogstaver, så har vi nærmest fuld frihed. Ønsker du eksempelvis andre bogstaver, tegn eller symboler som ikke er her på siden eller I det danske alfabet, så kan vi nemt lave disse. Kontakt os gerne for yderligere information.

Hos Beamy tilbyder vi også bogstaver udskåret I træ, disse har mange af de samme anvendelsmuligheder. Filtbogstaver fåes dog som nævnt I et stort udvalg af farver, de er fleksible men stadig meget stærk kvalitet, så de egner sig til blive sat sammen med andre tekstiler.