Træbogstaver

Træbogstaver fra Beamy er perfekte til at dekorere børneværelse, stue, køkken eller andre rum med ord eller navne. Med vores træbogstaver kan du skabe en smuk, unik og charmerende stil.

Hæng eksempelvis dit barns navn på døren ind til hans eller hendes værelse, så får de en indlæring I hvordan deres navn er stavet, samt gæster kan se hvem værelset tilhører. På børneværelset kan man også dekorere vægge med ord og citater, eksempelvis kunne der over sengen stå “Sov sødt”.

I stuen kan der nemt laves en personligt og charmerende stil – dekorer vægge, skabslåger aller andre overflader med citater eller enkelte ord.

I entreen kan bogstaverne monteres på kasser med eksempelvis forskellige typer tøj, eller som tilhører en bestemt person I husstanden.

Træbogstaver fra Beamy er også særdeles velegnede at give I gave, eksempelvis et barns navn I dåbsgave eller yndlingsord og citater til fødselsdagsgaver eller ved andre lejligheder.

Uanset hvor du vælger at bruge træbogstaver, så kan de også nemt kombineres med træfigurer fra Beamy.  

Ved montage på overflader såsom døre, vægge eller skabslåger, så anbefaler vi at der bruges dobbeltklæbende nano tape. Det kan fåes I de fleste byggemarkeder, det er holdbart og nemt at bruge samt at afmontere igen uden at det efterlader mærker.

Som udgangspunkt er alle vores træbogstaver og figurer udskåret I 3mm tyk birkefiner med en flot lys overflade uden Knaster.

Alle udskårne træemner leveres I finerets naturlige farve. Træet egner sig fint til at blive malet I forskellige farver med eksempelvis akrylmaling. Foruden udskæring kan vi også gravere overfladen på bogstaver og figurer med eksempelvis mønstre eller ord.

Vi har mulighed for at udskære I større eller mindre formater samt andre skrifttyper end vist her på siden. Da vi selv udskærer de enkelte bogstaver, så har vi nærmest fuld frihed. Ønsker du eksempelvis andre bogstaver, tegn eller symboler som ikke er her på siden eller I det danske alfabet, så kan vi nemt lave disse. Kontakt os gerne for yderligere information.

Hos Beamy tilbyder vi også bogstaver udskåret I kraftig, fuldt indfarvet, filt. Disse har mange af de samme anvendelsmuligheder som træbogstaver.