Filtfigur – Haj v1

8,00 kr.

Haj udskåret i vores kraftige filt.

Vores filtfigurer er perfekte til dekoration på vægge, døre og andre overflader. De kan også limes eller sys sammen med andet filt eller andre tekstiler. Filtfigurer er også perfekte i kombination med vores filtbogstaver.

Ved bestilling skal du vælge farve, størrelse og antal.
Figuren er tilgængelig i alle de farver som er muligt at vælge i dropdown-menuen med farver, også selvom den enkelte farve ikke er afbildet.

Størrelse BxH* Pris
Lille 12×7 cm 8 kr.
Mellem 17×9 cm 12 kr.
Stor 22×12 cm 18 kr.
Ekstra stor 29×16 cm 25 kr.

*: Mål er estimat

Kategori:

Beskrivelse

Vores filtfigurer er perfekte til dekoration på vægge, døre og andre overflader. De kan også limes eller sys sammen med andet filt eller andre tekstiler. Filtfigurer er også perfekte i kombination med vores filtbogstaver.

Ved bestilling skal du vælge farve, størrelse og antal.

Info om filt

Vi bruger en meget kraftig og stiv, men stadig fleksibel, kvalitet af filt. Vores filt har en meget intens og flot farvedybde. Tykkelsen er ca. 2mm.

Filtfigurer og filtbogstaver fra Beamy er perfekte til at dekorere børneværelse, stue, køkken eller andre rum med ord eller navne. Med vores filtvarer kan du skabe en smuk, unik og charmerende stil. Det er meget populært at vælge farver der komplimenterer hinanden, eller farver I samme nuance som andre ting I samme rum.

Ved montage på overflader såsom døre, vægge eller skabslåger, så anbefaler vi at der bruges dobbeltklæbende nano tape. Det kan fåes I de fleste byggemarkeder, det er holdbart og nemt at bruge samt at afmontere igen uden at det efterlader mærker. Mulighederne er nærmest uendelige med vores filtbogstaver og figurer. Foruden at montere på overflader som døre og vægge, så kan de også enten limes eller sys sammen anden filt eller andre tekstiler.

OBS: Vi har i øjeblikket lav beholdning af filt i farven lys blå, ønsker du filt i denne farve, så send os venligst en mail med hvilken figur/bogstav og mængde, så vender vi retur om det er muligt.

Kundetilpassede varer

Vi laver selv alle vores varer på vores skære og gravermaskine. Har du specielle ønsker som ikke er at finde her på webshoppen, eller ønsker du at købe større partier, så kontakt os hjertens gerne for yderligere informationer.

Vi kan arbejde i mange forskellige materialer

 • Flere træsorter (skære og gravere
 • Visse plasttyper (skære)
 • Gravering i malet metaller
 • Gravering på malet kanvas
 • Udskæring i papir
 • Gravering på skrabepapir
 • Læder
 • Filt
 • Gravering på skifer
 • Gravering på keramik
 • M.fl.

Vores arbejdsområde er max 40×40 cm. Til dagligt arbejder vi oftest i emner på størrelse med et A4 ark, da dette er en størrelse der dækker over de fleste emner vi producerer, samt det er nemmere at opbevare og håndtere. Skal du have lavet noget større end A4 skal vi derfor have materialerne hjem, dette tager typisk 1 til 4 dage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.