Beamy holder pause i en periode gr. private omstændigheder

Fødselstavle vaskesymbol

200,00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Dit barns fødselsinformationer graveret og udskåret i 3mm birkefiner. Denne udgave med vaskesymbolerne – ej maskinvask, ej strygning og kun håndvask – en sjov og alternativ fødselstavle. Måler ca. 19 cm i bredden og 29 cm i højden.

Fødselstavler er yderst populære. De er perfekte som en unik og personlig gave til de nybagte forældre eller bedsteforældre.

Fødselstavlen indeholder typisk barnets navn, længde, Vægt, dato og tidspunkt for fødslen.

Et barns fødsel er vel nok den største livsbegivenhed for de fleste forældre, så det er en god ide at forevige detaljerne om sin lille guldklumps ankomst på en unik måde.

Alle vores skilte og tavler kan tilpasses efter kundens ønske. Matcher vores standard-udgave ikke helt det du ønsker, så send os en mail med dine ideer, så ser vi på opgaven. Ønsker du anden udformning af selve tavlen, andre ikoner/symboler eller yderligere data f.eks. Stjernetegn eller forældrenes navne, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan naturligvis også lave tavler for flere børn, f.eks. Tvillinger.

For alle vores skilte og tavler laver vi et udkast på layoutet som sendes via mail til kunden for godkendelse. Herefter produceres tavlen typisk inden for 24 timer efter godkendt layout.

En fødselstavle fra Beamy er lavet I 3mm birkefinër der er laserskåret og graveret med barnets informationer.

Info om birkefinér

Birkefinér er et naturmateriale bestående af birketræ, udseende på leveret vare kan afvige fra billedet på produktsiden.
Finér kan indeholde områder med mørkere farve eller knaster. Vi anvender en kvalitet af finér som er meget fin og ofte uden stor variation i udseendet, men det kan forekomme.
Vi producerer selv alle emner, vi gør en indsats for at varer der ikke lever op til vores standard ikke bliver sendt til kunden.

Alle træemner bliver skåret med en laser, det kan en lidt brændt lugt som aftager inden for kort tid. Ligeledes vil skærekanten (tykkelsen på emnet) være mørk, og i nogle tilfælde vil bagsiden ligeledes have lidt mindre mærker fra varmen.

Trods vi altid anvender de samme indstillinger til gravering, så kan der forekomme mindre farveforskelle i graveringen sammenlignet med øvrige varer eller med produktfotoet. Dette skyldesigen at det er et naturmateriale, træet kan have forskellige hårdheder og evne til at optage gravering.

I enkelte tilfælde kan der være mindre grater på bagsiden af emnet, og ligeledes kan der være mindre splinter.

Har du ønsker til vare udskåret og eller graveret i træ, så kontakt os meget gerne for at høre om mulighederne.

Kundetilpassede varer

Vi laver selv alle vores varer på vores skære og gravermaskine. Har du specielle ønsker som ikke er at finde her på webshoppen, eller ønsker du at købe større partier, så kontakt os hjertens gerne for yderligere informationer.

Vi kan arbejde i mange forskellige materialer

 • Flere træsorter (skære og gravere
 • Visse plasttyper (skære)
 • Gravering i malet metaller
 • Gravering på malet kanvas
 • Udskæring i papir
 • Gravering på skrabepapir
 • Læder
 • Filt
 • Gravering på skifer
 • Gravering på keramik
 • M.fl.

Vores arbejdsområde er max 40×40 cm. Til dagligt arbejder vi oftest i emner på størrelse med et A4 ark, da dette er en størrelse der dækker over de fleste emner vi producerer, samt det er nemmere at opbevare og håndtere. Skal du have lavet noget større end A4 skal vi derfor have materialerne hjem, dette tager typisk 1 til 4 dage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.