Tilbud

Højdemåler i træ

150,00 kr.

Højdemåler udskåret i birkefiner med graveret afstandsangivelse.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Højdemåler udskåret i 3mm birkefiner, med graveret streg for hver centimeter samt talangivelser for hver 10 centimeter.

Højde kan aflæses fra 73cm til 160cm.

Der medfølger 10 pile med årstal; 1 år til 10 år, som kan monteres på selve højdemåleren med eksempelvis dobbeltklæbende tape eller lim . Derudover 2 pile uden tekst.
Hver pil måler 4,5cm x 1,5cm og er udskåret i 1,5mm birkefiner.

Højdemåleren består af 3 dele der hver målet 29,5cm x 6,5cm.

Beamy anbefaler at højdemåleren monteres på væg med dobbeltklæbende nanotape, dette er stærkt, nemt at montere og afmontere og efterlader ingen mærker – det kan fåes i alle byggemarkeder.
Skumtape eller montagetape kan også bruges, dette er dog beregnet til tungere emner og er svært at afmontere uden mærker.
En tyk tape vil være det mest optimale for optage eventuelle ujævnheder i både træet samt væggen.

Info om birkefinér

Birkefinér er et naturmateriale bestående af birketræ, udseende på leveret vare kan afvige fra billedet på produktsiden.
Finér kan indeholde områder med mørkere farve eller knaster. Vi anvender en kvalitet af finér som er meget fin og ofte uden stor variation i udseendet, men det kan forekomme.
Vi producerer selv alle emner, vi gør en indsats for at varer der ikke lever op til vores standard ikke bliver sendt til kunden.

Alle træemner bliver skåret med en laser, det kan en lidt brændt lugt som aftager inden for kort tid. Ligeledes vil skærekanten (tykkelsen på emnet) være mørk, og i nogle tilfælde vil bagsiden ligeledes have lidt mindre mærker fra varmen.

Trods vi altid anvender de samme indstillinger til gravering, så kan der forekomme mindre farveforskelle i graveringen sammenlignet med øvrige varer eller med produktfotoet. Dette skyldesigen at det er et naturmateriale, træet kan have forskellige hårdheder og evne til at optage gravering.

I enkelte tilfælde kan der være mindre grater på bagsiden af emnet, og ligeledes kan der være mindre splinter.

Har du ønsker til vare udskåret og eller graveret i træ, så kontakt os meget gerne for at høre om mulighederne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.