Træbogstaver

12,00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Bogstaver udskåret i træ. Højden på  de store (kapitaler) er ca 9cm med undtagelse af Å som er en smule højere.

Vælg antal bogstaver samt indtast den tekst du ønsker. Dem du skriver med stort bliver leveret store og dem skrevte med småt leveres små.
Eksempler på navne:
Morten = 6 bogstaver i kurven, M er stort resten vil være små
clara = 5 bogstaver i kurven, alle vil være små
SOFIE = 5 bogstaver i kurven, alle vil være store

Tjek at antal i kurven stemmer overens med bogstaver i tekstfeltet. Bemærk at bogstaver på denne side alle er store (kapitaler A, B, C osv.)

Skrifttypen vil som udgangspunkt være som vist på billedet. Ønskes andre skrifttyper eller andre størrelser af bogstaver, så kontakt os gerne for en pris.

Bogstaverne udskæres i birkefiner. Alt udskåret træ vil have en mørk kant på tykkelsen hvor de er skåret. Front og bagside vil have det naturlige træudseende. Du kan evt. bruge dem ubehandlet eller male dem.

TræbogstaverTræbogstaver Træbogstaver

Info om birkefinér

Birkefinér er et naturmateriale bestående af birketræ, udseende på leveret vare kan afvige fra billedet på produktsiden.
Finér kan indeholde områder med mørkere farve eller knaster. Vi anvender en kvalitet af finér som er meget fin og ofte uden stor variation i udseendet, men det kan forekomme.
Vi producerer selv alle emner, vi gør en indsats for at varer der ikke lever op til vores standard ikke bliver sendt til kunden.

Alle træemner bliver skåret med en laser, det kan en lidt brændt lugt som aftager inden for kort tid. Ligeledes vil skærekanten (tykkelsen på emnet) være mørk, og i nogle tilfælde vil bagsiden ligeledes have lidt mindre mærker fra varmen.

Trods vi altid anvender de samme indstillinger til gravering, så kan der forekomme mindre farveforskelle i graveringen sammenlignet med øvrige varer eller med produktfotoet. Dette skyldesigen at det er et naturmateriale, træet kan have forskellige hårdheder og evne til at optage gravering.

I enkelte tilfælde kan der være mindre grater på bagsiden af emnet, og ligeledes kan der være mindre splinter.

Har du ønsker til vare udskåret og eller graveret i træ, så kontakt os meget gerne for at høre om mulighederne.

Kundetilpassede varer

Vi laver selv alle vores varer på vores skære og gravermaskine. Har du specielle ønsker som ikke er at finde her på webshoppen, eller ønsker du at købe større partier, så kontakt os hjertens gerne for yderligere informationer.

Vi kan arbejde i mange forskellige materialer

 • Flere træsorter (skære og gravere
 • Visse plasttyper (skære)
 • Gravering i malet metaller
 • Gravering på malet kanvas
 • Udskæring i papir
 • Gravering på skrabepapir
 • Læder
 • Filt
 • Gravering på skifer
 • Gravering på keramik
 • M.fl.

Vores arbejdsområde er max 40×40 cm. Til dagligt arbejder vi oftest i emner på størrelse med et A4 ark, da dette er en størrelse der dækker over de fleste emner vi producerer, samt det er nemmere at opbevare og håndtere. Skal du have lavet noget større end A4 skal vi derfor have materialerne hjem, dette tager typisk 1 til 4 dage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.