Vareprøve wallsticker

0,00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Dette er en lille vareprøve af en wallsticker, så du kan teste om folien vil hæfte til den overflade du ønsker den monteret på. Vareprøven er gratis (dog plus porto) og begrænset til én pr. bestilling. Bestiller du uden øvrige varer, vil du blive opkrævet porto til almindeligt brev.

Vareprøven kan variere i udformning og farve.

Info om wallstickers

Vi skærer vores wallstickers i professionel skiltefolie.En wallsticker kan monteres på de fleste vægge samt mange andre overflader eksempelvis døre, skabslåger, køleskabe, postkasser m.fl.

Når du bestiller en wallsticker fra Beamy, så modtager du desuden en lille test-wallsticker så du kan afprøve om den hæfter til overfladen. (Det vil snart være muligt at bestille en gratis test-wallsticker + porto)

Der medfølger desuden montagevejledning.

Billederne af wallstickers her på webshoppen er oftest computergeneret, hvorfor farvegengivelse samt skalering kan afvige fra virkeligheden.
I tilfældet med de fleste wallstickers, vil der være et demo-billede der viser wallstickeren monteret på en væg i eksempelvis en stue – Der er kun selve wallstickeren der følger med i en bestilling.

Skiltefolien som vi bruger til wallstickers, er tilgængelig i mange forskellige farver. Det vil snart være muligt at vælge farve i webshoppen. Har du specielle ønsker til farver inden da, så kontakt os endelig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.